SF Express-kosten, tijd en hoe u deze kunt volgen - Basenton (2024)

Wist u dat SF Express Tracking een populaire, uitgebreide logistieke dienstverlener is? Na jaren van onderzoek heeft SF Express aanvankelijk het vermogen ontwikkeld om klanten allesomvattende logistieke oplossingen te bieden, zoals financieel beheer, big data-analyse, verkoopprognoses en magazijnbeheer.

In deze gids wordt uitgebreid ingegaan op SF Express, de geschatte bezorgkosten, tijden, hoe u kunt volgen en meer. Zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan.

SF Express-kosten, tijd en hoe u deze kunt volgen - Basenton (1)

Wat is SF Express? Is SF Express een expresdienst?

SF Express is een Chinese multinational die grensoverschrijdende bezorglogistiek en -diensten levert.

Tegenwoordig is het bedrijf een van de meest gebruikte pakketbezorgbedrijven in China. Als antwoord op de verschillende dringende behoeften bij het bestellen van pakketten in China heeft SF Express een verscheidenheid aan diensten ontworpen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Het bedrijf is ook eigendom van SF Holding, geregistreerd op de Shenzhen Stock Exchange.

Is SF Express dus een expresdienst? Het korte antwoord is ja. Het is een snelle pakketbezorgservice die lucht- en zeevracht opties en SF Express-pakketbezorgdiensten voor klanten die hun artikelen binnen 2-3 dagen willen laten bezorgen.

Waar is SF Express?

SF Express, momenteel gevestigd in Shenzhen, China, biedt bedrijven en particulieren een breed scala aan lokale en internationale bezorgdiensten, waaronder economy-verzending en expresverzending. Het bedrijf is het op één na grootste koeriersbedrijf in China en levert binnenlandse en internationale koeriersdiensten.

Waar vandaan verzendt SF Express?

SF Express is betrokken bij het verzenden van verschillende commerciële bestellingen vanuit China naar de hele wereld. Niettemin biedt het ook binnenlandse pakketbezorgdiensten en andere gespecialiseerde diensten aan. Zoals eerder vermeld, heeft SF Express zijn hoofdkantoor in China, terwijl het merendeel van zijn vloot en operationele capaciteiten zich in de regio bevindt.

Dit betekent dat het sterk betrokken is bij het transport van goederen en pakketten vanuit en binnen China. Het gaat hierbij ook om leveringen uit China zoals Zuid-Korea en Japan.

Waar verzendt SF Express naartoe?

SF Express verzendt naar meer dan tweehonderd (200) landen over de hele wereld. Het maakt gebruik van zijn bezorgvloot en werkt samen met meerdere koeriersbedrijven om te bezorgen in landen waar het niet over eigen bedrijfsvoertuigen beschikt.

Enkele van de landen waar SF Express gemakkelijk verzendt, zijn onder meer:

  • USA
  • Canada
  • Australië
  • Vietnam
  • Indonesië
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Saudi-Arabië
  • Egypte
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië

Vergeet niet dat SF Express ook bezorging naar achtentwintig (28) landen in de Europese Unie mogelijk maakt. Uiteindelijk bestrijkt hun bezorgservice alle provincies in China, van de provincie Guangdong tot Shenzhen.

Kan SF Express worden verzonden naar de USA?

Gelukkig levert SF Express ook in alle vijftig staten van de Verenigde Staten. Voor andere delen van New York City gelden verzendkosten, die niet zijn inbegrepen in de verwerkings- en verzendkosten. Ze werken ook samen met DHL eCommerce en FedEx om klanten in Hawaï en Alaska beter van dienst te zijn.

Hoe gebruik ik het trackingnummer om het SF Express-pakket te volgen?

Denkt u er nu over na hoe u SF-pakketten kunt volgen? Wat is de beste manier om het trackingnummer van SF Express te vinden? U moet de volgende stappen volgen om hulp te krijgen bij versnelde tracking:

Open uw kassabon, lees en vind de lange lijst met unieke ID's en open vervolgens de officiële SF Express-website of de link https://www.sf-express.com/chn/en/waybill/list en voer uw SF Express-vrachtbrief in. Nr. of expresvrachtbriefnummer. U kunt ook de trackingtool gebruiken om de SF Express-trackingstatus van uw pakket te vinden. Wacht daarna een paar seconden en u krijgt in realtime de details van de locatie van uw pakket.

De informatie die u bewaart, biedt ook updates over de zichtbaarheid tijdens het transport, de toestand, de locatie, referenties, verzendgeschiedenis, regelgeving en afdrukbare versies van het afleverbewijs.

Kan SF Express bij u thuis bezorgen?

Ja. SF Express biedt deur-tot-deur ophaal- en deur-tot-deur bezorgdiensten. Als u wilt dat uw pakket of pakket bij u aan de deur wordt afgeleverd, moet u dit aangeven bij SF Express of de verkoper bij wie u het pakket heeft gekocht, zodat zij uw verzoek begrijpen.

Niettemin moet u ervoor zorgen dat het adres waarop u uw pakket of goederen wilt afleveren, gedekt is door de diensten van SF Express.

Wat is de levertijd van SF Express van China naar de VS?

De tijd die nodig is om van China naar de VS te komen, kan variëren, afhankelijk van de serviceleveringsmethode die u gebruikt en de regio van China waarin u zich bevindt. Hier is een goede vergelijking van het volgen van pakketten:

Geschatte tijdigheid voor standaardlevering door SF Express naar de VS
Oost-China – 2 tot 3 werkdagen
West-China – 2 tot 3 werkdagen
Noord-China – 2 tot 3 werkdagen
Zuid-China – 2 tot 3 werkdagen

Geschatte levertijd voor SF Economy Class-zendingen naar de VS
Oost-China – 4 tot 6 werkdagen
West-China – 4 tot 7 werkdagen
Noord-China – 4 tot 6 werkdagen
Zuid-China – 4 tot 7 werkdagen

Als het vracht betreft, kunt u de normale verzendtijd van China naar de Verenigde Staten op de post controleren:Verzendtijd van China naar de VS

SF Express-kosten, tijd en hoe u deze kunt volgen - Basenton (2)

Hoeveel kost SF Express van China naar de VS?

Houd er, zoals bij de meeste rederijen, rekening mee dat de prijzen van SF Express variëren en gebaseerd zijn op verschillende factoren. Deze omvatten het gewicht en de afmetingen van het pakket, de afstand, vertragingen die de zending naar de volgende factureringscyclus duwen, en haventoeslagen.
De algemene kosten liggen tussen de 10 en 25 USD per kilogram.

Hoe gebruik ik SF Express om vanuit China te verzenden?

Neem rechtstreeks contact op met de officiële website van SF Express
Een van de meest praktische manieren om een ​​pakket of zending vanuit China te verzenden, is door contact op te nemen met het SF Express-team via de officiële website. Daar kunt u hen vragen uw pakket te verzenden. U moet hen alle details verstrekken, zoals uw ophaallocatie, het gewicht van het pakket, enz.

Als u grote artikelen verzendt, kunt u contact opnemen met Basenton logistiek. Basenton biedt vrachtdiensten vanuit China naar andere landen over de hele wereld, waaronder zeevracht, luchtvracht, spoorvervoer, enz. Het luchtvrachtgewicht moet groter zijn dan 45 kg en het zeevrachtvolume groter dan 1 kubieke meter.

SF Express-kosten, tijd en hoe u deze kunt volgen - Basenton (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6577

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.